nuttige info

Wachtdienst

Bent u dringend op zoek naar een apotheker in uw buurt? Raadpleeg dan via deze link de wachtdiensten van de Belgische apotheken.

meer lezen


Medicatieschema

Indien u veel medicijnen moet nemen, kan een medicatieschema bijzonder handig zijn. Zo weet u steeds precies wat u moet nemen, en in welke hoeveelheden en wanneer.

meer lezen


GFD

Het Gedeeld Farmaceutische Dossier (GFD) kan zeer nuttig zijn tijdens de vakantie. In geval van gezondheidsproblemen aan de kust, in de Ardennen of op een andere plaats in BelgiŽ, kan de geraadpleegde apotheker via het GFD controleren welke medicijnen u al gebruikt. Hij kan zo gepast reageren op uw vraag, en desbetreffend, een voor u een op maat gemaakte en gepersonaliseerde behandeling aanbieden.

meer lezen


Zorgtraject
Wat is een zorgtraject?

Een zorgtraject organiseert en coŲrdineert de aanpak, de behandeling en de opvolging van een patiŽnt met een chronische ziekte.

meer lezen


Checklists

Beschikt u thuis wel over voldoende genees- en verzorgingsmiddelen? Geldt dit ook voor uw baby en wanneer u op reis gaat? Loop samen met ons even het lijstje na en bekijk wat er zeker niet mag ontbreken in uw persoonlijke apotheek.

meer lezen


Specifieke adviezen

We verzamelden voor u een hele reeks interessante adviezen over de meest diverse thema's. Wil u nog meer weten? Vraag ons gerust om raad!

meer lezen