producten

Homeopathie

Homeopathie is een natuurlijke en doeltreffende manier om kwalen aan te pakken. Homeopathie is gebaseerd op de similia regel of wet van de gelijksoortigheid. Hierbij wordt een geneesmiddel in verdunde vorm toegediend dat in zijn niet verdunde vorm de symptomen uitlokt die bij de desbetreffende kwaal horen.

meer lezen


Phytotherapie

Phytotherapie is de behandeling van ziektes met kruiden. Deze kruidengeneeskunde lag ook aan de basis van de moderne geneeskunde.

Phytotherapie is echter niet altijd onschuldig. Sommige planten zijn zeer krachtig en uiterst giftig. Vraag daarom steeds advies aan uw apotheker. Hij of zij geeft u steeds raad als de kruidenspecialist bij uitstek!

meer lezen


Allopathie

Allopathie wordt in de volksmond ook wel "de gewone geneeskunde" genoemd. Deze stoelt op grondig wetenschappelijk onderzoek en kan op vier wijzen de kwaal bestrijden:

meer lezen


Voedingssupplementen

Ons actueel voedings- en leefpatroon zorgt ervoor dat onze gezondheid enorm onder druk komt te staan: stress, onregelmatig eten, luchtvervuiling, teveel aan suikers en verzadigde vetten, ... In dit opzicht is een aanvulling met kwalitatief hoogwaardige supplementen in vele gevallen een belangrijke ondersteuning om ook in de toekomst gezond te blijven.

meer lezen


Cosmetica

We bieden u een lange lijst diverse cosmetica-producten.

meer lezen


Thuiszorg

Opdat de zorgbehoevenden ook thuis in hun vertrouwde omgeving een comfortabel leven kunnen leiden, zijn er de thuiszorgmaterialen. Zo zijn er o.a. rolstoelen, krukken, aėrosoltoestellen, rollators, ... deze kan u zowel huren als kopen.

meer lezen


Bestellen

Langs deze weg kan u ons uw bestlling electronisch doorsturen. U kan ook uw doktersvoorschrift electronisch bezorgen!

bestellen